כתמים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/06/2008 | 14:26 | מאת: דינה

שלום, בשנה האחרונה נוצר לי כתם חום ברגל שבהתחלה חשבתי שזה ממכה שקיבלתי כי הוא כאב בהתחלה כמו כחול ומאז הוא נשאר ולא ירד מהרגל(יש לי קצת ורידים באזור), ממה זה יכול לנבוע והאם הוא יכול לעבור (הכתם)?

לפי תיאורך יש סיכוי שאת סובלת מאי ספיקת ורידים [venous insufficiency] שעלולה לגרום לכתמים , פצעים ,נפיחות ברגל ולדליות - varicose veins שהן רק הענפים של הוריד הפנימי הלא תקין. ניתן לטפל ביעילות רבה [בידיים של רופא מיומן ומנוסה] ובנוחות באמצעות סקלרוצזיה מונחית אולטרהסאונד [ultrasound guided sclerotherapy] - UGS . זאת כמובן בתלות בבדיקת אולטרהסאונד שתדגים את הבעיות בוריד הפנימים ותזהה את מיקומו המדויק.

מנהל פורום ורידים וכלי דם