פצעים משונים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/06/2008 | 17:06 | מאת: מרים

לפני כשבועיים יצא לי נקודה אדומה ברגל שאחרי שבוע הלכה וגדלה ועכשיו אני מאושפזת בגלל זה בבית חולים. אני אישה חולת סכרת והפצעים נהיו גדולים ומוגלתיים ויש עליהם בועות של מים(זה נראה כמו כוייה). הרופאים לא יודעים ממה זה יצא,ועד שהם לא ידעו ממה זה נובע אני ישאר בבית חולים. בבקשה ממך האם אתה יודע מה פשר הפצעים,שהולכים ומתפשטים ברגל??? תודה מראש!!!

איני יכול לענות על שאלה זו בלי לראות לפחות תמונה של הרגל שאותה תוכלי לשלוח למייל שלי [email protected]

מנהל פורום ורידים וכלי דם