נפיחות/בצקת ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/06/2008 | 11:29 | מאת: חווה

שלום, מזה כחודש+ אני סובלת מנפיחות שהתחילה בקרסול והתפשטה לכיוון הרגל. כשהייתי אצל רופאת משפחה היא אמרה שזה בגלל גלולות סרזט שלקחתי. רופאת הנשים טענה שזה לא הגלולה ובכל זאת החליפה לי לגלולות מירוקלוט, שאותם אני לוקחת כעת. הנפיחות ממשיכה עכשיו לכיוון כף הרגל. אינני יודעת מה ההבדל בין נפיחות לבצקת ואני חוששת שההורמונים השפיעו על כלי הדם שלי ברגליים (תפעת לוואי של הגלולות). הרופאים ממשיכים לשלוח אותי מאחד לשני ואני אובדת עצות. מה דעתך דוקטור? תודה רבה

לנפיחות עלולות להיות מס' סיבות. אחת מהן אי ספיקת ורידים. ממליץ בשלב ראשון שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם