נקודות אדומות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/06/2008 | 23:42 | מאת: ג'ולי

שלום. לאמא שלי בת ה 54 הופיעו נקודות אדומות בקוטר קטן אך משתנה בידיים ובצוואר ובפלג גוף העליון (ככל שראיתי). היא טוענת שזה נימים שהתפוצצו אבל אני לא בטוחה. אלה הם נקודות שבאמת חלקן נראים כאילו משהו התפוצץ בקטן, והם די רבים ומופיעים בגדלים שונים. אשמח לשמוע את דעתך, תודה רבה! נב. היא לא נחשפת לשמש הרבה בכלל, דואגת לבריאות כללית. תודה!

לרוב באמת מדובר בנימים מורחבות. אין לכך כל משמעות רפואית אבל ממליץ שתיבדק אצל רופא עור

מנהל פורום ורידים וכלי דם