נפיחות ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/06/2008 | 17:44 | מאת: גיא

בן 20 חייל. שיחקתי כדורגל שבוע שעבר, אחרי שעה של משחק, אחד האנשים השב את תשומת ליבי לבלוטה דיי גדולה שהייתה לי ברגל, מתחת לברך, לצד ימין של העצם, באופן כללי זה בערך באמצע הרגל בין הברך לכף רגל. בלוטה דיי קשה, לא רכה, נפוחה, לא כאבה מאוד, קצת שאתה לוחץ הרגיש כאילו כמו איזה מכה של שטף דם, אחרי שעה קצת יותר, הבלוטה נעלמה, היה קצת צבע סגלגל באיזור. שבוע אחרי, שיחקתי כדורגל בים, חצי שעה, גם לא קיבלתי איזה מכה מסויימת, אבל הרגשתי ברגל איזה משהו, ושנגעתי ברגל אבחנתי שבאותו מקום בדיוק של שבוע שעבר, שוב פעם אותה נפיחות קשה, קצת מוזר. מה יכול להיות?

קשה לי להגיד בלי לבדוק. כדאי שתעבור בדיקה אצל רופא כלי דם אשר כוללת גם בדיקת אולטרהסאונד

15/06/2008 | 19:39 | מאת: גיא

הפנו אותי בצבא לאורטופד.. נכנסתי אליו, כמובן שהכל ביחס מזלזל, הוא אמר שאולי זה וריד, וגם אמר שאין מה לעשות? ועל אולטרה סאונד הוא לא שמע שעושים במקרה כזה. לי אישית זה לא נראה נורמלי שזה מתנפח ככה במאמץ, מה גם שזה כואב, וגם כל המסביב של זה בצבע סגלגל

מנהל פורום ורידים וכלי דם