בעיות כולסטרול ליפיטור גורם לי לבעיות בכבד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/06/2008 | 02:37 | מאת: דויד

עקב בעיות בכולסטרול קיבלתי כדורי ליפיטור אך כעבור חודשיים התגלו בבדיקות הדם בעיות שלא היו לפני זה בכבד ולכן רופא המשפחה המליץ לעבור לכדור אחר בקופה שלי (כללית) לא נותנים לי את הכדור במחיר של הקופה 18 ש"ח אלה במחיר פרטי שהוא 180 ש"ח האם בקופה אחרת עושים פחות בעיות איזה מומחה מטפל בבעיות כולסטרול (האם זה נפרולוג ?) אשמח באם תוכל להמליץ על רופא בכללית באזור כפר סבא, רעננה והוד השרון שמטפל בבעיות כולסטרול דרך הכללית

איני נוהג לציין שמות של רופאים בפורום, אבל מי שמתעסק עם בעיות כולסטרול ושומנים הם רופאים פנימיים או רופאים שמתעסקים בשומנים כגון אנדוקרינולוגים ורופאים המתעסקים במטבוליזם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם