ניתוח מעקפים ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/06/2008 | 09:10 | מאת: שרית

שלום דוקטור, אבי עבר ניתוח מעקפים (רביעי) ברגלו כתוצאה מכריש דם שנוצר. בעבר, שבועיים לאחר הניתוח התחיל להרגיש יותר טוב ולעמוד על רגלו. בניתח הנוכחי ההחלמה מאוד איטית. עבר חודש וחצי והניתוח עדיין לא התאחה ועדיין יש דימום מהתפרים. כעבור שבועיים פנינו לרופא המתנח שאמר שזה כתוצאה מה"קומדין" וכי כשבועיים נוספים יעזרו להתאחות התפרים ולהפסקת הדימום, אך הדימום לא מפסיק. פנינו שוב לרופא והוא טוען כי זה מתוצאה מהתרופה לדילול הדם, "קומדין". פנינו לרופא אחר דרך קופת החולים והוא החזיר אותנו לרופא המנתח על מנת לקבל תשובה. שאלתי היא: האם זה נורמלי? האם אין זה סימן לא טוב? האם זה סביר שהחלמה מניתוח כזה אורכת הרבה זמן ושהדימום ממשיך גם חודש לאחר הניתוח? תודה

במידה והדמם ממשיך כל כך הרבה זמן, זה לא תקין וממליץ לפנות לחדר מיון בבית החולים בו אביך עבר ניתוח

מנהל פורום ורידים וכלי דם