משחה לורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/06/2008 | 15:23 | מאת: נחמה

שלום רציתי לשאול אני סובלת מורידים ברמה של רגל אחת קשה כבר כמה שנים אני כרגע בהריון בשבוע 20 שמעתי על משחה בשם HIRUDOID אשר מאד אד מקללה על הכאב אבל לאחר בדיקה של כמה שועות התברר לי שבעת שאני ורחת את המשחה לחץ דמי עולה אם בתקין אני סובב 110/70 לאחר שבוע עם משחה אני 132/87 האם אפשר להמשיך למרוח את המישחה או שאני מסכנת את עצמי תודה נחמה

כיון שאת בהריון, ולמרות שמבחינה כרונולוגית את קושרת את עלית לחץ הדם למשחה, כדאי שתפני לרופא העוסק בגינקולוגיה על מנת לודא שלא מדובר בעלית לחץ דם הקשורה להריון. אם זה קשור למשחה, כדאי להפסיק ולראות אם לחץ הדם יורד

מנהל פורום ורידים וכלי דם