בדיקת קרישיות דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/07/2008 | 12:07 | מאת: קרן

שלום!! לפני חודשיים הייתה לי הפלה בשבוע 22 עקב קריש דם בגודל 3.5 ס"מ שהיה לי בשילייה . היה לי דימום ובבית חולים אמרו לי שאין דופק לעובר ועברתי לידה. הבדיקות אז הראו שה- pt מאורך וזו הסיבה.. כיום ערכתי בדיקות חדשות ורציתי חוות דעת נוספת מכיוון שאני מעוניינת להכנס להריון שוב ולא רוצה שדבר זה יקרה שוב.. הנה התוצאות- pt-inr:1.03 aptt-27.9 control ptt- 27.5 fibrinogen- 222 pt-inr- 1.04 אודה לך אם תענו לי בהקדם ומה המשך הטיפול הנחוץ לי ברגע שאני יהיה בהריון שוב

ממליץ להתייעץ בשאלה חשובה זו עם המטולוג והגינקולוג המטפל

14/07/2008 | 22:17 | מאת: קרן

שלום! לא התייחסת לבדיקות דם שלי... אני מעוניינת לדעת אם הם תקינות והאם ישנן עוד בדיקות שאני צריכה לעשות? תודה רבה

מנהל פורום ורידים וכלי דם