בעיות בזרימת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/07/2008 | 00:12 | מאת: ר.י

שלום רב, אני בגיל 40 , עד לפני שלושה חודשים הייתי אדם בריא לחולטין. לא מעשן,לא שותה אך עם עודף משקל משמועתי (30 ק"ג). לפנני שלושה חודשים הכל התחיל בכאבי גרון שלא טופל בעקביות באוגמנטין. החל להופיע חם וצמרמורות בלילות, מאוחר יותר כפות הרגלים כאבו התנפחו עד שפונתי לביה"ח בכיסא גלגלים עם חום גבוה. במהלך האשפוז עשו לי המון בדיקות ולמרות שהשקיעת דם היתה גבוה מאד לא עלה שום חיידק או וירוס גם לא בתרביות וסרולוגיה. הופיעו כאבים חזקים מאד רצינים בכל השרירים והפרקים. שום אנטיביטיקה לא עזרו אלא טיפול בנרות וולטרון שהורידו את החום והקלה בכאבים. שבועיים לאחר השחרור מביה"ח הגיע תשובה כי התגלה רמה גבוה של חלבון מסוג גאמא בדם. היה חשש למחלת המילומה שנשללה בבדיקת אימונופיקססציה ע"י המטלוגית. מאוחר יתא הופיעו כאבים עזים בברכיים בעיקר בברך ימיןץ במיפוי עצמות כל גופי שנשלחתי (לא בשל הכאבים בברך) הממצאים היו תקינים פרט לחשש לAVN בברך ימין. הרופא המומחה המליץ על הליכה על קביים ואם.אר.איי. כיום אני מרגיש ממש שיש לי בעיה של זרימת דם. התחושה בגוף מוזרה,אני פתהום מרגיש זרימת דם בגוף בעיקר זרימת דם קרה. עד היום לא הרגשתי זרימה כח הכל היה תקין. בבדיקות דם האחרונות שעשיתי לפני שלושה ימים הבדיקות היו תקינות פרט לECR 42 ,CRP-0.8,STROPLSYו וN 522 . נשלל דברים נוספים כולל דלקות פרקים (גם במיפוי עצמות.) אני עובד עצות כי הרופאים לא יודעים מה לעשות איתי ואני לא מקבל טיפול תרופתי.סליחה על יתר הפרטו אך זה היה נחוץ, תודה על תשומת הלב.

ייתכן ומדובר בייצירת נוגדנים עצמיים בעקבות דלקת גרון. ממליץ על התייעצות עם ראומטולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם