זרימת דם משונה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/07/2008 | 01:01 | מאת: ר.י

ראשית כל אני רוצה להודות לך. כנראה ואכן מדובר המחלה אוטואימונולוגית אך השאלה מהי? בעקבות התוצאות שכבר רשמתי לך והחלת כאבי גרון התחלתי ליטול על דעת עצמי אוגמנטין רק שהפעם לשתות אותו כמו שצריך. לאחר שלושה ימים נטלתי שוב את הוולטרן בעקבות הכאבים ברגליים ואז החלו תופעות מוזרות שכבר הרגשתי בהעבר: רעידות פנים גופיות,תחושה של זרימות דם קרות חזקות בכל הגוף ואפילו תחושת נימול או יותר נכון כאילו האצבעות של ידי מתנפחות וע"י יש תחושת רידום,חולשה. האם ייתכן ומדובר בשל נטילת הוולטרן? תודה

איני מכיר קשר לוולטרן ולתופעות שתארת. בכל אופן, ממליץ שתתייעצי עם ראומטולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם