נפיחות בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/07/2008 | 15:01 | מאת: חני

שלום! לפני כ- 3 שבועות טסתי לארה"ב. כ- 3 ימים לאחר הטיסה החלה נפיחות בכפות הרגליים. ניגשתי לבי"ח בניו-יורק, שם נשללה אפשרות של קריש דם. הומלץ לנוח, לא ללכת הרבה ולהרים את הרגליים למעלה. כבר חזרתי לארץ וחל שיפור מסויים, אך כפות הרגליים עדיין מעט נפוחות (זה בא והולך). האם יש לי מה לדאוג? האם יש לגשת שוב לרופא? עליי לציין שאין לי כאבים. תודה!

ממליץ לעבור דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים ולא רק בשאלה של קריש

מנהל פורום ורידים וכלי דם