שאלה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/07/2008 | 18:43 | מאת: גלית

אני בת 28 ולאחרונה אני סובלת מלחץ בראש בעורף..לפעמים נסתמות לי האוזניים הופנתי לבירור נוירולוגי הכל יצא תקין כרגע אני בבירור אורטופדי מכיוון שיש לי כאבים קלים בצוואר אז חושבם שאולי זה משם אבל שמתי לב שכאשר לחץ הדם עולה -פעילות גופנית ,וכו... הלחץ במקום גובר האם זאת תופעה שמופיעה בבעיות אורטופדיות או קשורה לכלי דם? והאם כדאי לעבור בירור גם בנושא? יש לציין שעברתי דופלר עורקי צוואר שגם יצא תקין(בהפניית האורטופד)

לא נראה לי שיש קשר לבעית כלי דם. לגבי הקשר לעלית לחץ דם, ייתכן ויש קשר בין מאמץ גופני שלרוב מעלה לחץ דם לבין הכאב אבל לא קשר ישיר ללחץ הדם

30/07/2008 | 15:32 | מאת: גלית

תודה

מנהל פורום ורידים וכלי דם