קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/07/2008 | 15:57 | מאת: יהודית

בעיקבות טינטון ביצעתי mri שתשובתו היתה מוקדים היפראינטנסיים בודדים בחומר הלבן וכן נגעים איסכמיים בודדים. לציין שהנני בת 50.מעברי בלידה השניה היתה לי דלקת ורידים שיטחית.נוירולוג שבדק אותי שלח לבדיקות טרומבופיליה נמצא mthfr הומוזיגוטי רמת הומוציסטאין תקינה.הוחל טיפול בקרטיה 100 מ"ג בקרד וחומצה פולית .לאחר כחודש מתחילת הטיפול הופיעה לי המטומה די גדולה ברגל אולי ממכה [ אך לא זכור לי שקיבלתי מכה[האים עלי להפסיק בטיפול של הקרטיה כיון שאני מבינה שיכולים להתהוות דימומים פנימיים?כמו כן לדעתי הנוירולוג לא ביצע את כל הברור עד הסוף למשל לא נישלחתי לבצע לופוס אנטי קואגולנט.האם יש לפנות להמטולוג?

בשלב זה לא ממליץ להפסיק בינתיים האספירין אך בהחלט ממליץ שתפני להמטולוג מומחה לקרישה על מנת שייעץ לך בקשר לגמר הבדיקות

מנהל פורום ורידים וכלי דם