פקקת ברגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/08/2008 | 10:29 | מאת: רוזה

שלום, אני סובלת מפקקת בורידים השטחיים ברגל שמאל (מזה שבועיים) קניתי גרביים אלסטיות לפי המלצת הרופא, קיבלתי זריקות לדילול הדם-כעבור 2 זריקות התברר שאני אלרגית לזריקה clexane , והזריקה החדשה שקיבלתי fraiparine אינה נמצאת במלאי. שאלתי האם אין סיכון בכך שאיני מקבלת תרופה להמסת הקרישים? האם עלי לשכב במנוחה או שאני יכולה לבצע מעט הליכות ברגל בלא לעייף את הרגל? תודה.

על מנת לענות במדוייק צריך לבדוק אותך ולראות עד להיכן מגיע קריש הדם. לרוב לאחר שבועיים ניתן כבר להסתובב אולם כמובן שלא אוכל להגיד זאת בודאות ללא בדיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם