מטופלת בהזרקות קצף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/08/2008 | 23:39 | מאת: ס.מקרית ביאליק

ד"ר גלילי שלום רב! אני בת 26, לאחר 3 לידות ומטופלת בהזרקות קצף בהנחיית אולטרא-סאונד, ע"י רופא שנחשב לבין הטובים בארץ. כרגע אני נמצאת בטיפול השישי,וכל הורידים וחלק מהנימים שהיו לי נעלמו(הפכו לצבע חום)אך במקומם תמיד מופיעים לי חדשים. אני מרגישה שאני נמצאת כמו בשרשרת של טיפולים שאחד בא לכסות על השני וכבר מיואשת ומתחילה לאבד את האמון מהטיפולים. הטיפולים הם נורא יקרים, והטיפול האחרון שלי אמור ליהיות החודש, אך לא ניראה שהבעיה אכן נפתרה.השאלות שלי הם:האם זה לא מסוכן להזריק כל פעם לכל וריד שיוצא אפילו שהוא לא כל כך בולט אבל משתקף? תוך כמה זמן כל הכתמים החומים האלו אמורים לעבור? והאם כדי לסיים את הטיפול האסתטי בנימים בלייזר? למרות שהרופא שלי אומר שטיפולי לייזר אינם עוזרים אלה רק מחימירים את המצב. ואלה אם כן,אשמח מאוד אם תמליץ לי על מרפאה באיזור חיפה או קריות ואפילו תל-אביב שמבצעת טיפולי לייזר אלו.

אם מופיעים ורידים חדשים בולטים, הרי שהטיפול אותו את מקבלת אינו אופטימאלי. לגבי המלצות, מציע שתפני אלי למייל [email protected]

מנהל פורום ורידים וכלי דם