כל מכה הכי קטנה בידיים הופכת לשטף דם תת עורי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/08/2008 | 12:58 | מאת: דוד

שלום לאחרונה אני סובל משטף דם תת עורי בזרועות הידיים בכל פעם שאני מקבל מכה הכי קטנה ,כעבור מספר ימים זה נעלם וחוזר חלילה עם המכה הבאה, עלי לציין שהבריאות שלי מצוינת לחץ דם 78-118 , דופק 55 -60 ,סוכר 86 ,וכו" , אני בן 62 עוסק בפעילות ספוטיבית ומרגיש מצויין, אודה לתשובה מהירה בברכה דוד

לרוב לא מדובר בבעייה רפואית, אבל על כל פנים מציע להתייעץ עם רופא משפחה בקשר לצורך בבדיקות דם מסוג ספירת דם ומשטח דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם