שאלה לגבי תוצאות בדיקה שעשיתי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/08/2008 | 23:31 | מאת: אמילי

שלום ד"ר אודה אם תכתוב לי מה המשמעות של תוצאות בדיקת דופלר עורק צווארי שלהלן. מורפולוגיה: הודגם רובד טרשתי קל ביותר כולל פלקים זעירים בוצא ICA הגורמים להיצרות מינימלית (פחות מ- 20 אחוז מהלומן). ערכי זרימה: תקינים. VERTERBAL: מודגמת זרימה בכיוון הנכון בעורקים הורטברליים. CC SIST / DIAST : 75 RT 80 LT IC SIST / DIAST : 65 RT 60 LT הערכים נמדדים: ס"מ/שניה האם הבדיקה תקינה? סבירה לאישה בת 35?

הבדיקה תקינה . מציע לחזור על בדיקה זו עוד שנה לראות שאין החמרה ואז ניתן לעקוב במרווחים גדולים יותר

מנהל פורום ורידים וכלי דם