בדיקת קרישיות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/08/2008 | 10:39 | מאת: קרן טל

שלום רב! אני בת 28 אחרי 2 לידות רגילות והריונות תקינים- עברתי הפלה לפני 3 חודשים בשבוע 22 ובבית חולים בבדיקות דם יצא שה- pt יצא לא תקין עכשיו עשיתי בדיקת קרישיות הכל יצא תקין חוץ מ- anti cardiolipin igG-29.1 anti cardiolipin igG- 10.6 A.B2 GLYCOPROTEI IgG- 6.40 low posit מזה הבדיקות האלו? ועל מה זה מראה? מה ניתן לעשות בהריון הבא? תודה רבה!!

הבדיקה אומרת שיש לך נטיה לקרישיות יתר. לגבי היום יום, אין צורך להתייחס לכך. לגבי ההריון הבא, תתייעצי עם הגינקולוג המטפל. בזמן טיסות ממושכות ממליץ על הנעת הרגלים כל 10 ד', הליכה כל 30 ד' ושתיה מרובה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם