לימפדמה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/08/2008 | 12:30 | מאת: שמואל קרן

אני סובל מלימפדמה כבר 6 שנים. קיבלתי אותה כנראה מזיהום בבריכה כשהייתי בימית 2000. התפתחו שושנות בשתי פעמים שונות כאשר בפעם השנייה אושפזתי בבנת החולים איכילוב. לאחר מכן הופניתי לפיזיוטרפיה כשבסוף הטיפול קיבלתי חבישת לחץ (גרביים אלסטיות)שאותם אני רוכש פעמיים בשנה. אני עובד בחברת הנדסה כשרוב העבודה בישיבה. בלילה כשאני מוריד את הגרביים הרגל נפוכה ובבוקר הרגל במצב תקין. 1. האם יש קשר לישיבה ממושכת וכן לחודשי הקייץ האלו ולסיבה שהרגל מתנפחת וכן מה צריך לעשות. 2. האם אפשר ללכת לים ולבריכה. אבקש שיטות לריפוי מעבר לגרביים אלסטיות תודה שמוליק קרן

אפשר ללכת לברכה ולים. ממליץ לעבור בדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם קיימת , ניתן לטפל ולעזור

24/08/2008 | 09:30 | מאת: שמןאל קרן

גם אם היו בעבר שתי שושנות שנבעו כנראה מזיהום אולי פטריות ברגליים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם