ורידים ברגליים ובמפשעה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/08/2008 | 10:15 | מאת: קרן

שלום שמי קרן בת 28 הריון שלישי חודש שישי אני סובלת מורידים ברגליים במיוחד ברגל שמאל. במפשעות הורידים הם יותר נפוחים "כחבלים" וגם באיזור "השפתיים" יש לי ורידים נפוחים שלאחר יחסי מין כואבים מאוד, כמו כן אציין שכל הורידים כואבים לאחר הליכה או ישיבה ממושכת עד כדי כך שלפעמים איני יכולה לעמוד יותר על הרגליים מהכאבים. הרופא המליץ לי על גרב אלסטית. שאלתי היא: האם הורידים באזור המפשעה ו"השפתיים" יכולים להוות סיכון בזמן הלידה עצמה בגלל כל הלחיצות והמאמץ? והאם גרב אלסטית רק מרגיעה את הכאב או מעלימה את הוריד?

לרוב אין בכך סיכון בזמן הלידה. הגרב רק מקילה אך לא פותרת את הבעיה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם