בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/08/2008 | 20:11 | מאת: תום

שלום רב, עברתי לפני כחודש בדיקת דם. הכנסת המחט ליד די כאבה (בניגוד לרגיל), ולאחר זמן מה האחות הוציאה את המחט ואמרה - "יש כאן משהו ממש מוזר, הוריד שלך טוב אבל לא קיבלתי דם". לאחר שהוציאה את המחט הרגשתי תחושת עלפון שנאבקתי בה במשך כמה דקות, שהיו כמו נצח, וזה למרות שהבדיקה התקיימה בשכיבה עם רגליים למעלה. בימים שלאחר מכן היו שטפי דם די גדולים שהחליפו צבעים במקום, וגם כאב. מה שמוזר לי, שהיום, בערך חודש אחרי, כאשר הכתמים נעלמו, עדיין יש כאב באזור שלא היה לפני כן. זה מטריד אותי. האם יכול להיות שנגרמה לי איזשהי בעייה רפואית בעקבות בדיקת הדם? (אם יש טיפים אחרים שיכולים לעזור נגד עלפון כזה בבדיקות דם, אשמח לשמוע)

ייתכן שבמהלך בדיקת הדם נגרמה פגיעה לעצב ובשל כך התגובות שתארת. לרוב מדובר בבעיה שחולפת בהדרגה.

25/08/2008 | 22:54 | מאת: תום

תודה רבה על התשובה.

ייתכן שבמהלך בדיקת הדם נגרמה פגיעה לעצב ובשל כך התגובות שתארת. לרוב מדובר בבעיה שחולפת בהדרגה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם