סינקופה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/08/2008 | 22:48 | מאת: miris

שלום דוקטור בעלי נפל עם האופניים תוך כדי רכיבה ונגרם לו חתך עמוק במפשעה.בבית החולים תפרו את החתך והוא אושפז ליומיים וקבל אנטיביוטיקה.שבוע לאחר מכן הוא חש סחרחורת פתאומית נפל והתעלף.כשהתעורר ניסה לקום ושוב התעלף וכך 3 פעמים. הסחרחורות נמשכו כ-9 שעות ואח"כ היו כאבי ראש חזקים. בבית חולים עשו בדיקות שונות ולא מצאו את הסיבה למה שהם קראו סינקופה .c.t. ראש יצא תקין. יומיים לאחר ההתעלפות כאבה לו הרגל ואז גילו באמצעות אולטראסאונד חסימה וקריש בירך.בעקבות כך ביצעו מיפוי ריאות ונמצא תסחיף ריאתי. שאלתי לרופא היא לגבי הקשר בין הפציעה להתעלפות לקריש בירך ולתסחיף הריאתי. בלי בן 49 והוא אדם בריא. בתודה מראש miris

יכול להיות קשר לתסחיף הריאתי ולהתעלפות אולם כמובן בלי בדיקה מדוקדקת של המסמכים והבדיקות שעבר עד כה, לא אוכל להשיב סופית

מנהל פורום ורידים וכלי דם