סינקופה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/08/2008 | 08:33 | מאת: miris

תודה דוקטור. בהמשך לתשובתך,אינני מבקשת תשובה סופית ,ברור לי שבלי לראות את הבדיקות אינך יכול לדעת סופית,אך האם תוכל להסביר לי את הקשר האפשרי בין הסחרחורות וההתעלפויות לתסחיף הריאתי. דרך אגב,אתמול בוצע אקו לב והוא היה תקין וגם הרופאים אומרים שבדיקות הלב תקינות. אודה לך אם תסביר לי קשר אפשרי בין הארועים. בכבוד רב miris

איני נוהג לעשות ספקולציות. מנגנון אפשרי ,רק לדוגמה, בלי להתחייב שזה מה שאירע לבעלך, תסחיף שבדרכו לריאות מגיע גם למוח דרך פגם במחיצה בלב שקיים ב27% מהאוכלוסיה

מנהל פורום ורידים וכלי דם