פגיעה באב עורקי בטני בכלי הדם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/09/2008 | 23:17 | מאת: אבי

לד"ר יאיר גלילי שלום אני נכה צה"ל נפצעתי באב עורקי בטני בכלי דם יש לי נפיחות ברגל ומתקשה בזמן עמידה והליכה .מידי פעם יש התקבצויות ברגל וזה מאוד כואב ונפיחות באיזוןר השוק . הכאבים עוברים אחרי כמה ימים . לשאלתי האם הכאבים וההתקבצויות קשורות לכלי דם ? אשמח לתשובתך ותודה מראש אבי

ייתכן שקיים קשר לפציעה אם היו מעורבים גם ורידי האגן או שבעקבות הניתוח התפתחו קרישי דם בורידים העמוקים. ייתכן שלא קיים קשר לפציעה ומדובר באי ספיקת ורידים שהיא בעיה נפוצה. על מנת לענות באופן מוחלט אתה חייב להיבדק ע''י מומחה לכלי דם

08/09/2008 | 16:52 | מאת: אבי

לד"ר גלילי שלום רב תודה לתשובתך אכן היו מעורבים גם ורידי האגן אשמח לדעת איך אפשר להגיע לרופא מומחה לכלי דם באיזור חיפה בברכה אבי

10/09/2008 | 08:34 | מאת: אבי

לד"ר גלילי שלום תודה לתשובתך . אכן ורידי האגן היו מעורבים בפגיעה אשמח אם תפני אותי למומחה כלי דם או המלצתך למומחה באיזור חיפה תודה מראש אבי

מנהל פורום ורידים וכלי דם