דופלר גפיים תחתונות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/09/2008 | 13:54 | מאת: דוד

שלום רב - בן 30-הופנתי לבדיקה אולטראסאונד גפיים תחתונות עקב תלונה של הרגשת כובד וכאבים בשוק שמאל מספר חודשייים-לפי הממצאים של רופא הכירורג: רגישות באספקט קדמי דפקים מעט מוחלשים ב ADP ?? מה המשמעות הקלינית של הממצאים האם יש מקום לחשש עקב הדפקים המוחלשים ? מכיוון שהתור לדופלר נקבע רק לעוד חודש מהיום -אשמח להבהרה שאלה נוספת אני טס לארהב השאלה האם בזמן טיסה עלול להחמיר המצב?? תודה דודי

ממליץ שתספר לי על בדיקת דופלקס ורידי רגלים באם נעשה. לא נראה לי לפי תאורך שיש בעיה בדופק המוחלש שתואר. בטיסה ממליץ להזיז כל 10 ד' את הרגלים ולשים גרב אלסטי עד הברך. ללכת כל 30 ד' כשאתה ער ולשתות הרבה מים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם