שלום

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/09/2008 | 18:35 | מאת: שיר

אני בת 24 ושמתי לב שיש לי ורידים ברגליים והרבה לאימי גם גם יש היא עברה גם DVT מתי שנולדתי שאלתי היא האם זה תורשתח? מה לעשות כדי שזה לא יחמיר האם יש לזה קשר לפעילות גופנית אני לא עושה בכלל אני יושבת או שוכבת רוב הזמן? יש לציין שיש לי גם עקמת וגב ואלוס ולגוס ברגליים האם יש קשר אשמח לתשובה בהקדם

שלום לך בעיות ורידים לרוב עוברות בתורשה, אם כי אין הכרח שאם לאימך היה גם לך יהיה. ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם