דיאליזה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/09/2008 | 14:17 | מאת: נעמה...

(לא מצאתי פורום יותר מתאים, אז אשמח בכל זאת לתשובה...). אני בקורס פאראמדיקים, והגעתי במהלך ההשתלמויות מד"א שלי לחולה דיאליזה עם כאבים ממוקדים בצידי החזה / כתפיים (משני הצדדים). מה הקשר בין הדיאליזה לבין הכאבים הללו? ובכלל איזה בעיות יכול לגרום עיכוב בדיאליזה?... תודה ויום טוב! נעמה.

כאבים כפי שתארת לא חייבים להיות קשורים לדיאליזה. ישנן מס' סיבות שעלולות לגרום לכאבים אלה. בעיה הקשורה לשרירים או לעצמות, ריאות, לב, כלי הדם הגדולים - בעיה כגון מפרצת בחזה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם