וריקוצלה?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/09/2008 | 21:22 | מאת: איילה

בן זוגי נמצא בגיל 29, לפני מספר ימים עבר אולטראסאונד במפשעות להלן התשובה: שמאלית: הודגם בקע בזמן ואלסלוה כ 1.5 ס"מ מכיל שומן ימנית: הודגם בקע בזמן ואלסלוה כ 1.3 ס"מ מכיל שומן. מאחר והתור לאורולוג מתעכב הייתי מבקשת לקבל חוות דעת במה מדובר. ברצוני לציין שהוא עבר כבר בעבר ניתוח באזור האשכים בעניין וריקוצלה. בברכה איילה.

מדובר על בקעים מפשעתיים מה שנקרא הרניה . לא ברור לי האם צריך תיקון של ההרניה ואת זה צריך לקבוע כירורג בבדיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם