הרדמות מאחורי הזרועות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/09/2008 | 22:37 | מאת: יעל

שלום כבר שלושה ימים שמופיעה אצלי תופעה חדשה.בזמן שאני ישנה ,החלק העליון של הזרועות נרדם באופן משונה .כאילו יש הצטברות של דם ואין תחושה באותו מקום . וכשזה מתעורר אין תחושה של נימול או של זרימת דם אלא תחושת כבדות לאורך כל היד וכמעט חסרת תחושה.אני בת 30 ללא בעיות בריאות.אשמח לדעת מה יכול לגרום לזה ואם יש מקום לדאגה.תודה.יעל

יכולות להיות מס' סיבות לתלונות כגון בעיה בעמוד שדרה צוארי. ממליץ שתפני לבדיקת אורטופד ואם לא מוצא בעיה, לבדיקת נוירולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם