קרוטידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/10/2008 | 20:45 | מאת: דני

ד"ר שלום בגלל סחרחורת נשלחתי לבדיקת דופלר קרוטידים להערכת הרופא ייתכן שאצטרך לעבור ניתוח האם מדובר בניתוח מסובך ?-אני בן 55 ללא ארועי "מוח" בעבר מאיזה אחוז "סתימה " יש לעבור את הניתוח הזה -תודה

מתחילים לשקול התערבות ניתוחית או אחרת כאשר ההיצרות עולה על 70%, אם כי ישנם מצבים מסויימים בהם גם בהיצרות קלה יותר שוקלים התערבות. הניתוח יחסית נפוץ עם שיעור סיבוכים נמוך הקשורים בעיקר למיומנותו של המנתח ולמצב המנותח לפני הניתוח מבחינה נוירולוגית.

מנהל פורום ורידים וכלי דם