משהו שנראה כשטף דם מתחת לבוהן הגדולה ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/01/2009 | 14:29 | מאת: טלי

שלום רב - פנייתי די דחופה, משום שאני טסה בימים הקרובים - כבר לפחות שבוע יש לי כתם גדול מתחת לציפורן הבוהן שנראה כשטף דם (צבעו נראה מבעד לציפורן אפור כהה). בדיעבד נדמה לי שזה נגרם עקב הליכה ממושכת בנעליים לא מתאימות. ראוי לציין שאין לי כאבים כלל באותה הבוהן או תסמינים אחרים מלבד הכתם. מה שהתחיל להדאיג אותי הוא העובדה כי הכתם לא נעלם ולא משתנה. האם עליי לפנות לרופא משפחה ? בתודה, טלי

שבוע הוא זמן קצר מידי לראות שינוי. אם במהלך ה3 שב' הבאים הכתם לא ישתנה, אז ממליץ לפנות לרופא עור

מנהל פורום ורידים וכלי דם