סבלת מהתקפי חרדה עם לחץ דם מאוד גבוה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/01/2009 | 12:04 | מאת: שושנה

שלום רב אני בדרך כלל בריאה לפני 15 שנה סבלתי מהתקפי חרדה עד לפניקה טופלתי ועבר..מדי פעם אני סובלת מהתקפים ומאוד לחוצה בזמן לקחת לחץ דם בזמן האחרון יש ליהתקפים של חרדה מאוד קשים הגעתי למיון עם אמבולנס עם לחץ דם 210/110 נתנו לי ובן ואחרי כמה שעות שיחררו אותי הבית עם לחץ דם 130/80 בבית אני קמה באמצא שינה עם דופק מהיר מעל 100 ולחץ בחזה לא ישנה טוב בקושי כמה שעות ורופא המשפחה החלית לתת לי נורמיטן 25חצי כדורביום עשיתי אולטר לב אצל קרדיולוג והכל תקין והוא המליץ לקחת נורמיטן +אספרין שאלתי העם אין צורך בבירור מעמיק לפני שנוטלים כדור ללחץ דם כדי לראות מאיזה סיבה זה נובע אני מפחדת לקחת את הכדור כי ראיתי באינטרנת שנותנים לאנשים שעברו התקף לב ועם הלחץ דם שלי נובעה מהחרדות לא צריכים לטפל בחרדות לפני שממליצים על טיפול בלחתץ דם...אני מפחדת שבעקבות הכדורים הלחץ דם ירד יותר מידי וגם הדופק ..מה עלי לעשות בכבוד רב..שושנה

מסכים שצריך לערוך בירור מעמיק מה סיבת לחץ הדם. ממליץ שתפני למרפאת יתר לחץ דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם