כאבים בשוקי הרגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/01/2009 | 19:35 | מאת: שלומית

שלום רב, אני בת 42 ברקע בעיית מסתם קרדיאלי (מטראלי) מחלת אשימוטו , בקע סרעפתי, וכולסטרול גבוה .... מזה חודש בזמן שינה או ישיבה כאבים חזקים מאד דמויי התכווצויות בשוקיי הרגלים כל תנוחה לא עוזרת (בעמידה לא מרגישה את הכאבים) , אני עובדת כזבנית עמידה ברגלים דיי ממושכת .. האם יש קשר למחלות שבהיסטוריה הרפואית או לעמידה הממושכת או מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לקבל תשובה במהרה תודה מראש שלומית

לא נראה לי שיש קשר למחלות הרקע. עלולה להיות סיבה של לחץ על עצב שיוצא מעמוד שדרה. ממליץ שתפני לאורטופד

מנהל פורום ורידים וכלי דם