ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/01/2009 | 19:34 | מאת: יפית

שלום רב! אני אחרי שתי לידות ויש לי נימים ברגלים אבל לא בולטים במיוחד ולא רבים , נבדקתי אצל רופא כלי דם ואין לי בעיה כירורגית, אמר שזה רק אסטטי אני מחפשת רופא טוב שגם ידע להתאים לי טיפול נכון, כי הבנתי שטיפול לא נכון עלול להשאיר כתמים ואף גרוע יותר. התוכל להמליץ מומחה בתחום האסטטי להעלמת ורידים (היות והשוק פרוץ ברופאים שקוראים לעצמם "מומחים") אני לא רוצה לטעות ולעשות נזק. אודה באם תבין את חששותי ותעזור לי. בכבוד רב

פני אלי למייל שלי [email protected] ואנחה אותך

31/01/2009 | 08:48 | מאת: יפית

שלום רב! אני מקווה שקיבלת את הודעתי,כיון שלא קיבלתי מענה אודה באם תשיב לי דוקטור כיון שזה נורא חשוב לי. נורא קשה לחפש רופא מומחה בין כל הרופאים שיש ויעזור לי אם תכוון אותי מקווה שזה לא טירחה... יפית

מנהל פורום ורידים וכלי דם