מיקרופירין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/02/2009 | 03:40 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר התחלתי טיפול במיקרופירין עקב הדגמה של היצרות [ בבדיקת דופלר קרוטיס]פחות מ 25 % ע"י רובד פיברוטי בעורק הפנימי [עקב כיב קיבה בעבר הוסף לי 1 פמוטידין ליום כעבור 5 ימים מתחילת הנטילה הופיע כאב עמום בצד הבטן השמאלית באיזור עצם המותן דיווחתי לרופא שהוסיף לי עוד כדור פמוטידין לערב אולם הכאב לא פסק המליץ לי להפסיק ליומיים את הנטילה ואכן האכב נחלש וכאשר חזרתי לקחת הכאב חזר והפעם הרגשתי גם כמעיין דקירה מידיי פעם כעת הרופא המטפל לא נימצא והמחליף מפנה אותי לכלי דם ונוירו כדיי שיחליטו האת לתת תחליף לאספירין הוא הזכיר פלויקס וקרדוקסין התור לכלי דם רק בעוד חודש וחצי בינתיים אני לא יודעת מה לעשות? האם להמשיך עם המיקרופירין למרות המיחוש כי אחרת אין לי כרגע שום כדור אחר לדילול מהי המלצתך בנדון? שאלה נוספת במידה וימשך הטיפול במיקרופירין האם מותר ליטול גם אומגה 3?[ מבחינת אפקט הדילול- כי שמעתי שלאומגה 3 יש אפקט כזה . הנכון?] האם פלויקס מדלל חזק יותר מימיקרופירין? בתודה על תשובותיך. אני בת 52 מטופלת גם ללחץ דם ושומני דם.

היצרות כפי שיש לך אינה גדולה. ממליץ שתפסיקי זמנית את האספירין עד שהרופא מטפל חוזר. אין מניעה לקחת אומגה 3. בקשי מהרופא המטפל לשקול הוספת תרופות מסוג סטטנים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם