המשך לתשובתך מה-11.2

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/02/2009 | 15:22 | מאת: יפית

שלום, תודה לתשובתך המורחבת והמפורטת,אך חלק מהתשובה שלא הובן לי מעיד על כך שלא ניסחתי את שאלתי באופן ברור. אמקד שוב את שאלתי בבדיקת דופלר ורידים עמוקים ושיטחיים הצמידו את המכשיר באזור מעל הברך האם בדיקה זאת שכאמור נעשתה מעל הברך מאבחנת גם בעית ורידים באזור שמתחת לברך(שוק)ובכף הרגל? או שיש להניח את המכשיר באזור השוק וכף הרגל כדי לוודא אם קימת בעית ורידים באזור זה שמתחת לברך בתודה מראש ת

כעקרון, צריך גם לבדוק תחת הברך, אולם יש מצבים בהם מבחינים בבעיה מעל הברך ויודעים לכן שהבעיה גם ממשיכה תחת לברך. הכל תלוי במיומנות הבודק

מנהל פורום ורידים וכלי דם