הדבקות???

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/02/2009 | 16:32 | מאת: עדי

בס"ד לד'ר שלום רב אני בת 27 בריאה בדרך כלל .. אני לא יודעת האם הפורום הזה הוא מתאים אך אשאל בכל אופן אני עושה קעקוע בגבות(הדגשת תווי פנים) שאלתי היא כזו יש לה מחט חדשה שהיא מוציאה לידי. אבל את הצבע היא לוקחת מהמגש של הצבעים שהיא בכל פעם מכניסה את המחט שואבת צבע ומקעקעת את הגבות ... השאלה שלי היא כזו האם בצבע עצמו יש דם של מישהי אחרת שעשתה 4 דקות לפני ויש שם דם שלה אני יכולה להדבק למרות שהמחט נקייה ? בתודה מראש עדי

קעקוע מבוצע ע''י אנשים שאינם רופאים ולכן איני יודע לשער מה מידת הזהירות שהם נוקטים. כדאי שתפני שאלה זו למי שביצעה את הטיפול

מנהל פורום ורידים וכלי דם