האם ליטול מיקרופירין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/02/2009 | 20:07 | מאת: עדי

שלום ד"ר אני בן 51 לוקח טריטייס 2.5 קומפ וסמבסטטין 10 ברקע אסטמה mvp לפני 14 שנה התגלה במקרה dvtמאחורי הבירכיים- עבר ללא טיפול כעת בדופלר קרוטיס נימצאה היצרות של כ 25% בעורק ימני פנימי האם ממצא זה ומצב זה מצריך טיפול במיקרופירין? מהי ההמלצה לעשות? עליי לציין כי היה לי כיב בעקבות נטילת נקסין לפני כ 12 שנה שטופל ב לוסק במשך חודש עד לרפוי בתודה

אין הוריה חד משמעית במצבך לקחת אספירין אם כי הייתי ממליץ ללא הייתה בעיית כיב. ממליץ שתתייעץ עם רופא המשפחה בקשר לסיכון של חזרת הכיב בעקבות האספירין וייתכן שייתן תוספת של טיפול נוגד חומציות

מנהל פורום ורידים וכלי דם