יד ימין קרה ממש ויד שמאל לא

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/02/2009 | 21:04 | מאת: יוני

יד ימין ממש קרה ככה סתם בלי סיבה בזמן שישבתי בבית על המחשב התחלתי להרגיש שממש קר לי בכף היד הימינית בלי שום סיבה בבית שלי חם ובשאר הגוף בכלל לא קר לי רק בכף היד השמאלית והיא גם מורגשת ממש קרה, לעומתה יד שמאל בחום הגוף הרגיל שלי... ממה זה נובע??? זה כבר פעם שנייה שזה קורה לי בשבועיים האחרונים...

לעיתים יש כיווץ יתר של כלי דם מסויימים ואין לכך משמעות רפואית. אך ממליץ בכל אופן לפנות לבדיקת מומחה לכלי דם, וכן להפסיק עישון אם אתה מעשן

מנהל פורום ורידים וכלי דם