נקודות אדומות ושטפי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/02/2009 | 23:17 | מאת: איילה

הי, אני 5 חודשים אחרי לידה רגילה, שמנתי המון כ 25 ק"ג ומאז אני מרזה בהדרגה והורדתי כמעט את הכל. לאחר הלידה הופיעו לי אינספור נקודות אדומות קטנטנות מתחת לעור- כמו נימי דם קטנים שיש מדי פעם אבל המון ובעיקר על הירכיים מתחת למפשעה וקצת על הבטן...(על הבטן הופיעו עוד בהריון ועל הרגליים לאחר הלידה ובכמויות) רופא עור אמר שזה בגלל ששמנתי כל כך... כמו כן שמתי לב שהיו לי בחודש האחרון שטפי דם ברגליים (לא בירכיים דווקא אלא נמוך יותר) כ 3 פעמים ללא מכה או שאני לא זוכרת שקיבלתי מכה. שטפי הדם חלפו לאחר מספר ימים. אחרי הלידה עשיתי בדיקות דם כלליות והכל היה בסדר- לפני כ 4 חודשים. האם עלי לדאוג שיש לי בעיה בכלי הדם? להיבדק? תודה!

לא נשמע לי מדאיג במיוחד אבל ממליץ לגשת לרופא עור, וכן לבצע דופלקס ורידי רגלים

23/02/2009 | 22:17 | מאת: איילה

תודה! היכן ואיך ניגשים לבדיקה מסוג זה? האם אצטרך הפניה? מה היא הבדיקה ומה משמעותה?

מנהל פורום ורידים וכלי דם