עייפות יתר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/03/2009 | 14:30 | מאת: ויקי

לאבי יש המוגלובין נמוך מאוד. הותקן לו קוצב לב לפני כחצי שנה. יש לו פרפורים ולכן הוחלט לאחרונה, להחליף לו את האספירין בקומדין. הערכים שלו הם למטה מ-2. והוא סובל מעייפות רבה מאוד, עד כדי הרדמות תוך כדי אכילה!!! עבר דופלר צוואר-תקין ברובו. אני יודעת שזהו פורום כלי דם, אך אומרים לנו שאין קשר בין כל הנ"ל ללב. יתכן וזו בעיה בכלי דם? או לאן להפנות אם לא שייך אליכם. תודה

ממליץ שיעבור בדיקה מקפת אצל רופא המשפחה שינחה אותכם לגבי הסיבות האפשריות לעייפות והבדיקות הדרושות

מנהל פורום ורידים וכלי דם