כאבי ראש

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/03/2009 | 17:48 | מאת: שוש

מזה מס' חודשים סובלת מכאבי ראש חוזרים ותכופים [בצורת "קסדה"] וכן בצידי הראש-ברקות.נבדקה הראיה וכן נערכה בדיקת דופלר עורקי צוואר. התוצאה :פלאקים מסויידים שטוחים בביפורקציה משמאל. ברצוני לציין כי יש ירידה באיכות הדיבור ולעיתים מלעלעת מילים ומתקשה להגות נכון. אני בת 53 מעשנת [לא כבדה]האם יש בעיה הדורשת בירור נוסף או טיפול ? תודה שוש

ממליץ לפנות לנוירולוג בשאלה של מיגרנות, כמו כן שאלה של דלקת בעורקים של הרקות שנקראת temporal artritis , ואז כדאי לבצע שקיעת דם שאם מוגברת, מגבירה החשד לבעיה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם