עייפתי מבדיקות חוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/03/2009 | 12:54 | מאת: חלי

כבר למעלה מחמש שנים אני רואה בבדיקות הדם שלי הימצאות ערכי CRP ESR גבוהים יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות והרופאים לא מוצאים דבר,הם לא יודעים לשייך את הערכים למחלה ספציפית, אני מטופלת באיכילוב כבר 5 שנים האם יש קשר בין הערכי דלקת הגבוהים לבין המצאות של PCOD אצלי יצויין כי הנני סובלת לאורך השנים מכאבים תוך עיניים בעין שמאל עשו לי LP ויצא תקין ערכו לי בדיקה בעין תוך הזרקת חומר ניגוד ויצא תקין בבדיקת MRI נמצא אי סדירות לקרוטיד ימין האם יש קשר בין כל הפרמטרים הנ"ל בברכה

לפי הבדיקות מתרחש אצלך תהליך דלקתי שמקורו לא ברור. ממליץ שתפני לראומטולוג לצורך המשך בירור.

11/03/2009 | 13:09 | מאת: חלי

דר' גלילי שלום רב, ראשית אני מודה לך עבור תשובתך המהירה. שנית אני מטופלת כבר 5 שנים במחלקה הראומטולוגית בבית חולים איכילוב וכבר בדקו אותי אינספור רופאים וגם לאור הבדיקות שערכו לי התשובה הייתה שלמרות הימצאות הדלקת אין להם שמץ של מושג מהיכן הדלקת. האם ישנן בדיקות מסויימות שעליי לעשות בכדי שיעזרו לי לברר את מיקום וסיבת הדלקת. האם ישנה אפשרות שהדלקת נובעת מPCOD? בברכה, חלי

מנהל פורום ורידים וכלי דם