עייפתי מבדיקות חוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/03/2009 | 13:08 | מאת: חלי

דר' גלילי שלום רב, ראשית אני מודה לך עבור תשובתך המהירה. שנית אני מטופלת כבר 5 שנים במחלקה הראומטולוגית בבית חולים איכילוב וכבר בדקו אותי אינספור רופאים וגם לאור הבדיקות שערכו לי התשובה הייתה שלמרות הימצאות הדלקת אין להם שמץ של מושג מהיכן הדלקת. האם ישנן בדיקות מסויימות שעליי לעשות בכדי שיעזרו לי לברר את מיקום וסיבת הדלקת. האם ישנה אפשרות שהדלקת נובעת מPCOD? בברכה, חלי

ייתכן שהמקור בPCOD. יש בדיקה שנקראת PET שמסוגלת לזהות מוקדי דלקת. תתייעצים בקשר לכך עם הראומטולוג שלך

מנהל פורום ורידים וכלי דם