התפוצצות כלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/03/2009 | 00:26 | מאת: מורן

שלום, לאחרונה היו לי מס' פעמים כאבים עזים בפרקי האצבעות (באצבע ובקמיצה)ביד ימין, כאב שמתחזק וכאשר הוא נרגע הופיע לי שטף דם. אני מניחה כי התפוצץ לי כלי דם כלשהו. האם זו תופעה ידועה? האם זה מעיד על ליקוי בריאותי כלשהו? האם זה מסוכן ועלי להיבדק? אציין כי אני בת 32 ובריאותי תקינה(ככל הידוע לי), אין לי לחץ דם נמוך או גבוה וביצעתי גם בדיקות דם והכל תקין. תודה

ייתכן שאכן הייתה פגיעה בכלי דם, אולי דלקתית. ממליץ שתפני לבדיקת ראומטולוג בשלב ראשון, וגם לרופא המשפחה בשאלה של תופעת תסחיפי 'כולסטרול' cholesterol emboli

מנהל פורום ורידים וכלי דם