טיפול בנימים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/03/2009 | 02:25 | מאת: אורלי

לד"ר שלום, הייתי בייעוץ אצל מומחה בקשר לנימים וורידים לא מאוד בולטים שיש לי. כמו שהסברת בפורום גם הוא מומחה רב ניסיון שמשתמש ב UGS והזרקות לווריד של חומר מקציף. שאלותי נוגעות לנימים - - האם הטיפול הזה נחשב לטוב כדי לטפל בנימי העכביש הדקים? - מה אחוז הצלחת הטיפול בנימי העכביש הדקים מאוד במידה ונעשה ע"י מומחה רב ניסיון? - האם הטיפול הנ"ל גורם לרגל להיות יותר רגישה בהופעת נימים וורידים חדשים או אף עוזרת במניעה של יותר ורידים ונימים? - הרופא נתן לי רשימה די גדולה של תופעות לווי כמו פיגמנטציה, הופעת רשת נימים דקה על הירכיים, מיגרנות ואלרגיה ועוד... - מניסיונך האם הטיפול בטוח והסיכויים לסתבכות כלשהי נמוכים במידה ונעשה ע"י מומחה רב ניסיון? תודה מראש, אורלי

במידה ואכן מדובר ברופא רב נסיון, שיעור תופעות הלואי וחומרתן נמוך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם