בהמשך -

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/03/2009 | 02:53 | מאת: אורלי

לד"ר גלילי, ראשית המון תודה על התשובות. רק לא ענית לשאלתי - האם לאחר הטיפול בנימי העכביש ובנימים הגדולים יותר הופכות הרגליים להיות יותר רגישות להופעת נימים נוספים? בנוסף: כל כמה זמן בערך בממוצע חוזרים לטיפולים נוספים בנימים? האם אתה ממליץ על לבישת גרב אלסטית ולכמה זמן לאחר הטיפול האם מומלץ בשינה? אורלי

לרוב אין מצב כזה של יותר רגישות להופעת נימים , אם כי לעיתים מופיעות נימים עדינות מאד באזור של וריד גדול שטופל. לא צריך גרב אלסטי לאחר הטיפול. אין ממוצע לזמן עד טיפול חוזר כי זה אינדיבידואלי

מנהל פורום ורידים וכלי דם