ערכי כולסטרול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/03/2009 | 20:43 | מאת: יצחק

ערכי הכולסטרול שלי הם: mg/dl 127 TRIGLYCERIDES mg/dl 76 CHOLESTEROL- HDL mg/dl 73.0 CHOLESTEROL-LDL calc mg/dl 100 NON-HDL_CHOLESTEROL האם הערכים תקינים? האם ldl אינו גבוה מידיי? ברקע: mvp היצרות קרוטיס 25% צד אחד י.ל.ד- טרייטס סימבסטטין 10 בתודה על תשובתך.

אתה צריך להשוות לערכים הנורמלים המצויינים בתופס התשובה כי לכל מעבדה שיטות בדיקה שעלולות להיות שונות עם ערכים תקינים שונים. בכל אופן, על פניו נראה לי שהערכים בגבולות הסביר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם