טשטוש ראיה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/03/2009 | 08:59 | מאת: איריס

שלום רב, בת 38, לפני כחצי שנה טשטוש בעין ימין, כמעין פזל שלא מצטרף יחדיו לתמונה מושלמת למשך כ-10 דקות. בהפרש של 24 שעות אותה תופעה בעין שמאל. יחד עם הסתרת ראיה של שדה שמאל/ימין בהתאם לעין. דופלר צוואר תקין, שדה ראיה תקין, קרקעית עין תקין, נוירולוג טוען לייתכן מיגרנות (למרות שאין). המטולוג טוען שתופעה אינה תואמת AMAROUSIOS כפי שרופאת משפחה הגדירה. האם תוכל לייעץ להמשך? האם לקחת אספירין כפי שרופא עיניים וקרדיולוג המליצו?

ממליץ שתפני לנוירולוג לאחרCT מוח. יש גם לשקול אפשרות לבעיה מסוג MS אם כי רמת החשד לא גבוהה. כל זה במסגרת ייעוץ נוירולוגי

מנהל פורום ורידים וכלי דם